RM-HITSAAMO OY

Jo yli 50 vuotta laadukasta Teräsrakentamista    

Tervetuloa teräsrakentamisen ammattilaisen kotisivuille

RM-Hitsaamo Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa CE-merkittyjä teräsrakenteita pääasiassa rakennusteollisuuden tarpeisiin. Kokemusta teräsrakentamisesta meillä on jo vuodesta 1973 lähtien, jolloin yritys on perustettu. Teemme tuotteita sekä teräksestä että ruostumattomasta teräksestä. Toimitusvarmuutemme perustuu omaan teräsrakennesuunnitteluun, ammattitaitoiseen työnjohtoon ja omaan vahvan kokemuksen omaavaan asennushenkilökuntaan. Pitkäaikainen kokemuksemme teräsrakentamisesta ja panostuksemme laatuun takaa asiakkaalle laadukkaan lopputuloksen.


 Yrityksemme toimipiste sijaitsee Helsingissä, Itä-Pakilassa. Suurimmat yksittäiset kappaleet, joita voimme valmistaa tehtaallamme ovat noin 20 metriä pitkiä ja maksimi painoltaan 10 tonnia. Työntekijöitä yrityksessä on keskimäärin 15. Asennushenkilökunnallamme on tarvittavat kuvalliset henkilö-, tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Toiminnassamme on FISE-pätevyyden omaavat henkilöt valvomassa tuotantoamme sekä asennustoimintaamme.  Teräsrakennetehtaan työnjohtajalla on FISE-pätevyydet luokassa 2 sekä teräsrakenteiden asennustyönjohtajalla "poikkeuksellisen vaativa" luokka. Tuotannossa valmistuksen hitsausprosesseja valvoo sertifioitu hitsauskoordinaattori (Inspecta Sertifiointi).